ANNONS

Yas Marina Circuit

Abu Dhabis Grand Prix är en årlig Formel 1-race som hålls på Yas Marina Circuit i Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten. Racet äger vanligtvis rum i slutet av november eller början av december och är det sista loppet på säsongen.

Yas Marina Circuit i Abu Dhabi

Banans längd är 5,5 kilometer och den har en unik design med flera långa raka sträckor, snabba kurvor och ett avsnitt som går under en hotellbyggnad. Banan har också 21 kurvor, inklusive två DRS-zoner, vilket gör det möjligt för förare att aktivera en extra hastighetsökning på vissa delar av banan.

Abu Dhabis Grand Prix har blivit en mycket populär händelse på F1-kalendern och drar till sig tusentals besökare från hela världen varje år. Det är också känt för sin spektakulära efterfest med kändisar och musikartister som uppträder på olika platser runt om i staden.

ANNONS
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Formeldirekt.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från FormelDirekt, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten